Брьондби – Интер Турку четвъртък 11 Юли

Двубоят между Брьондби – Интер Турку ще се проведе на 11 юли (четвъртък) от 21:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Брондби ще се надява да направи лесна победа над ФК Интер Турку, когато двата отбора се сблъскат в квалификациите на Лига Европа в първия мач.

Коефициентът за победа на Брьондби е 1.16. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Интер Турку е 12.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брьондби – Интер Турку: Статистика Н2Н

Brondby IF са в серия от 3 поредни домакински победи.

Брьондби – Интер Турку: Прогноза

ФК Интер Турку ще бъде по-свежия отбор, но в разиграването на мача, Брьондби трябва да има достатъчно качество, за да смаже противниците си и да може да вкара няколко гола.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com