Бристол Сити – Астън Вила 28 септември

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Бристол Сити – Астън Вила от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 28 септември (петък) от 22:00 часа.  Астън Вила стартира сезона с победа срещу Хъл Сити и Уигън. Оттогава обаче имат затруднения и спечелиха само една победа от следващите си 7 мача. Това извади на показ трайните отбранителни проблеми.

Коефициентът за победа на Бристол Сити  е 2.60 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.40.  Коефициентът за победа на Астън Вила  е 2.87. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бристол Сити – Астън Вила: Статистика Н2Н

Андреас Вайман е голмайстора на Бристол Сити с 5 гола. Джонатан Кодия има 3 гола за Астън Вила.
Преди година Астън Вила бяха номер 9 в класирането с 13 точки. Сега са номер 13 с 13 точки.
Мачове от миналия сезон: 1-1 (Бристол Сити домакин) и 5-0 (Астън Вила домакин).

Прогноза

Очаква се това да бъде близка среща, но Бристол идва на „Ащън Гейт“ като малко по- голям фаворит. Робинс имат последователни загуби, но те имат предимство като домакински отбор.

Вкарването на голове не е проблем за отбора  на Лий Джонсън и те имат късмет в скючая допълнително с пропускливата защита на Астън Вила. Вила имат трудности  да запазят преднината си този сезон.

И двата отбора да вкарат

Бристъл Сити ‘0’ Азиатски хендикап

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Залагай Отговорно | * bet365 | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com