Брайс Харпър изрази възмущението си от факта, че МЛБ не пуска играчите на олимпиада

Филис Брайс Харпър изрази възмущението си от факта, че бейзболистите от Висшата лига на САЩ и Канада (МЛБ) не могат да участват на олимпийските игри в Токио 2020. Заради пандемията от коронавирус XXXII лятна олимпиада беше отложена за 2021 г., но дори тогава състезателите от Мейджър лийг ще могат да гледат своите национални отбори само по телевизията.

“За мен това е такава пародия – заяви 27-годишният Харпър в подкаста на BarstoolSports.com. – Олимпиадата е в Япония, а вие не изпращате момчетата от Висшата лига?

Шегувате ли се? Искате да развиете играта колкото е възможно повече, а няма да ни позволите да играем на олимпийските игри, защото не искате да загубите пари за период от две седмици? ОК, това е тъпо.”

Бейзболът беше официален спорт в олимпийската програма от игрите в Барселона ’92 до Пекин ’08 включително, а в Токио ’20 трябва да направи своето завръщане като допълнителна дисциплина по решение на организаторите. Както и преди изваждането на американския спорт, така и при предстоящото му повторно включване позволение да участват на олимпиадата имат основно аматьори и играчи от Майнър лийг.

В началото на март световната конфедерация (WBSC) постигна споразумение с МЛБ да разреши поне на играчите от разширените състави с 40 играчи да се включат в олимпиадата. Но най-големите звезди, които са в активния списък от 26 души към съответния момент, все така няма да могат да представят своите родини на най-големия спортен форум.

“Бейзболистите от МЛБ трябва евентуално да са на разположение за олимпийските игри веднъж на четири години – посочи Харпър. – Искате да развиете играта? Наистина искате да я закарате в различни държави и различни места? Сега олимпиадата ще бъде през 2021 г. заради коронавируса.

Защо да не шокираме света и да не изпратим всички играчи от Висшата лига на игрите?”

Самият Харпър демонстрира огромно желание да участва в Япония, където бейзболът е най-популярният спорт. Затова и аутфилдерът на “филитата” вярва, че олимпиадата в Токио заслужава най-добрите играчи.

“Само си представете… Шохей Отани играе за Япония и се изправя срещу Майк Траут с униформата на САЩ! – размечта се 6-кратният участник в Мача на звездите. – Можете ли да си представите да сте в чужда страна, да сте подредени на линията и да слушате да звучи вашият химн? Пич, няма нищо по-добро. Това ме пали още докато седя тук. Няма нищо по-добро! Бейзболът трябва да е отново в олимпийските игри. А МЛБ трябва да позволи на играчите да бъдат там.”

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.