Ботев Пловдив – Пирин събота 24 Юли

ДвубоятБотев Пловдив – Пирин за Първа Лига на България ще се проведе на 24 Юли (събота) от 18:45 часа. Ботев Пловдив и Пирин се срещат за първи път за сезона на Първа лига на България в събота на спортен комплекс Ботев 1912. Очакваме интересен първи сблъсък в новата кампания.

Коефициентът за победа на Ботев Пловдив е 1.95. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Пирин е 3.30. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Ботев Пловдив – Пирин: Двубой статистика

Ботев Пловдив и Пирин се срещат за първи път за сезона на Първа лига на България в събота на спортен комплекс Ботев 1912. Очакваме интересен първи сблъсък в новата кампания.

Ботев Пловдив – Пирин: bet-bg.com Online Прогноза

Имайки предвид представянето им до момента и факта, че Пирин са участници за първи път в новия сезон, очакваме домакините да се възползват от предимството си и да запишат победа.

Българският футбол се връщна на сцената, а за мнозина това ще бъде много вълнуващо време. За да гледате мача наживо по bet365, ще е нужно да имате средства по сметката или да сте направили залог в предходни 24 часа. В България bet365.com ще излъчва на живо мача.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. Прогноза bet365 предлага актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги. bet-bg.com

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт. bet-bg

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо За още bet365 бонус оферти и спортни новини посетете bet-bg.com

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com