Берое победи с 2:1 Левски

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Берое надви с 2:1 Левски след обрат през втората част. Голмайсторът на първенството Станислав Костов беше точен в 49-ата минута, но Карлос Охене и Педро Еуженио матираха домакините в мач от 5-ия кръг на шампионския плейоф. Така заралии повториха успеха си от април 2018 година, когато пак спечелиха със същия резултат. Тогава отново португалецът пък се разписа във вратата на левскарите.

Осмото поражение за Левски остави тима почти без никакви шансове за второто място, което дава право да се предотврати бараж. Левски е трети с 59 точки,

изоставайки на шест от ЦСКА-София, който има мач по-малко, и на 11 точки от Лудогорец, като в последните три мача записа само една точка в шампионата, а в плейофите има едва пет точки от 15 възможни в първите пет мача. Берое вече е на четвърто място с актив от 50 точки, като остана с шансове третото място, но трябва да разчита да вземе своите мачове, а „сините“ тотално да рухнат.

Наставникът на „сините“ Георги Дерменджиев бе направил само една промяна от 11-те, които стартираха при равенството 0:0 с ЦСКА-София. Иван Горанов смени Луи Нганиони. Бившият капитан на Берое Мартин Райнов пък отново игра централен защитник.

Николай Михайлов бе на вратата, а пред него в отбрана действаха Живко Миланов, Райнов, Нуно Рейш и Нганиони.

Кали Тиам и Илия Юруков бяха опорните халфове, а Станислав Иванов, Давиде Мариани и Паулиньо действаха зад Станислав Костов.

Треньорът на заралии Александър Томаш бе направил три промени в състава от успеха с 2:0 над Черно море. Наказаният Александър Василев, Милен Желев и Родриго Бригидо бяха заменени от Никита Баранов, Ерол Алкан и Матуес Леони. Кошмарът на „сините“ с неговите 16 гола Мартин Камбуров, който реши последната среща между двата тима, бе оставен резерва.

Пред Душан Перниш в отбрана играха Иван Бандаловски, Баранов, Ерол Елкан и Леони. Александър Цветков, Яя Маледже и Карлос Охене бяха опорните халфове. Педро Еуженио и Меска пък бяха по крилата, а Иван Минчев изненадващо водеше атаката.

Двубоят стартира с едноминутно мълчание в памет на Александър Костов.

Легендата на „сините“ почина миналата седмица на 81-годишна възраст. Играчите на отбора излязоха със специални фланелки, на които отпред имаше снимка на бившото крило, а отзад неговия номер 11. Именно с такава фланелка Дерменджиев водеше срещата. Преди това ръководството на Левски почете и легендата на ЦСКА Красимир Безински, който напусна този свят в началото на седмицата.

Още в третата минута Паулиньо удари горната греда с хубав удар от границата на наказателното поле. Костов пропусна от добра позиция в 11-ата минута, когато прати топката в ръцете на Перниш. В 32-ата минута Мариани стреля от фаул, но право в Перниш, който без проблем спаси. При следващата атака Бандаловски центрира на задната греда към Еуженио, а Михайлов се удари в гредата при опита си да затвори своя ъгъл.

До края на първата част Иван Минчев получи жълт картон, а удар на Костов мина далеч от целта.

Второто полувреме започна с по-активна игра на „сините“, а Сектор „Б“ запали своите факли. След бърза атака в 49-ата минута Костов изправи публиката на крака. Голмайсторът получи подаване от Станислав Иванов и с лъжливо движение се освободи от Баранов, след което вкара топката в мрежата. Попадението е негово 21-о през тази кампания.

Радостта на домакините трая само няколко минути, тъй като в 54-ата минута Охене изравни след удар от воле. Попадението дойде малко случайно, тъй като Рейш опита си да изчисти една топка, коженото кълбо рикошира в Цветков и попадна на границата на наказателното поле, където Охене с майсторско изпълнение стреля и изравни.

Вратарят Ники Михайлов беше хванат в крачка и не успя запази вратата.

„Сините“ се хвърлиха в атака, но първо изстрел на Костов беше спасен от Перниш, след като нападателят финтира Алкон. Рубен Бригидо смени Минчев, а Мартин Райнов се размина с гол срещу бившия си тим в 61-ата минута. Неговият удар с глава мина покрай гредата. Малко след това Мариани стреля, но Перниш отново спаси.

Камбуров влезе на „Герена“ в 68-ата минута. Стефан Апостолов спря опасна атака на гостите, за да даде жълт картон на Миланов. Гостите обаче имаха претенции за това решение на съдията. Михайлов спаси удар на Леони с глава в 71-ата минута. 16-годишният Мартин Детелинов Петков замени Станислав Иванов и дебютира на „Герена“. Юруков също получи жълт картон за опасен фаул, след който Камбуров стреля над гредата.

Светкавична контраатака матира „сините“ в 77-ата минута. Камбуров изведе в дълбочина Еуженио, който финтира Райнов и с удар от 17 метра донесе пълен обрат за Берое.

Попадението е негово трето за последните четири мача на заралии. Валери Божинов моментално смени Мариани.

Костов стреля опасно, но встрани от вратата, като това се оказа единствената възможност за домакините в оставащите минути.

Берое играеше със самочувствие и дори на контраатака се опита да довърши своя съперник, но накрая празнуваше със своя 14-и успех за сезона, който е втори поред в шампионата, както и втори поред срещу „сините“. Левски гостува на Ботев (Пловдив) в следващия кръг, докато момчетата на Томаш приемат Лудогорец, с който направиха 0:0 преди няколко седмици в Разград.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.