Бахрейн – Азербайджан сряда 09 Октомври bet-bg

Двубоят между Бахрейн – Азербайджан ще се проведе на 09 октомври (сряда) от 19:30 часа в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Намирайки се в губеща позиция, Бахрейн ще бъде много по-уверен в победата на своя съперник Азербайджан в средата на приятелския мач.

Коефициентът за победа на Бахрейн е 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10Залози за това Азербайджан да победят се приемат с коефициент 3.30. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бахрейн – Азербайджан: Двубой статистика

Последните две срещи между отборите са завършили в полза на посетителите.
И двата отбора са вкарали голове в срещата, когато домакин са били Бахрейн.

Бахрейн – Азербайджан: Прогноза

Въпреки че гостите са спечелили сблъсъка през 2012 г., от тогава са минали дълги седем години и той не може да бъде взет под внимание. Като такъв, мачът вероятно ще бъде спечелен от домакина и за да бъдете на сигурна страна, е по-добре да заложите на двоен шанс. Заедно с това можем да очакваме и двата отбора да отбежат в мача, както и цел в първото полувреме. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com