Байерн (Мюнхен) едва надви Андерлехт с 2:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) едва надви Андерлехт с 2:1 като гост в мач от Шампионската лига и стигна до “финала” за първото място в Група “В”. В последния кръг германците трябва да спечелят у дома срещу Пари Сен Жермен, но с поне 4 гола разлика, за да ги изместят.

В другата среща тази вечер французите очаквано разгромиха Селтик със 7:1. Шотландците са фаворити за продължаване в Лига Европа, защото имат 3 точки повече, а и спечелиха първия директен мач срещу белгийците с 3:0 като гости.

Отборът на Юп Хайнкес далеч не блестеше в Белгия и беше на косъм от това да изпусне победата. Роберт Левандовски (51’) и Корентен Толисо (77’) вкараха за гостите, а Софиан Ани (63’) се разписа за домакините.
Минута преди края Андерлехт вкара гол, който обаче не беше признат заради засада, заради което белгийците не бяха съгласни с мнението на съдиите.

Неприятното за баварците е, че Тиаго Алкантара и Ариен Робен получиха травми и бяха заменени принудително.
Дебют за първия тим на Байерн в официален мач направи 19-годишният Марко Фрийдъл. Младият австриец играе като ляв защитник и е юноша на мюнхенци. Той обаче носи вина за гола на Андерлехт, защото загуби единоборството за висока топка, след което Ани реализира.

Баварците проспаха първото полувреме и ако не беше вратарят Свен Улрайх, можеха да се приберат в съблекалните с пасив от поне два гола. Заместникът на Мануел Нойер спаси няколко положения, а в два случая отрази изстрелите на излезли сами срещу него играчи на Андерлехт. Неточен мерник показаха Лукаш Теодорчик и Денис Апиа.

И както обикновено се случва при Байерн, когато играта не върви, на помощ идва Левандовски. В 51-ата минута той вкара за 1:0, но не по-малка заслуга за попадението има Корентен Толисо.
Не след дълго обаче белгийският състав успя да изравни чрез алжиреца Ани. Последва пропуск на Левандовски, за да дойде 77-ата минута, когато Йошуа Кимих даде поредна асистенция този сезон – сега на Толисо за 2:1 в полза на Байерн.
След това на два пъти отборът на Андерлехт се разминаваше с още едно попадение в мрежата си, заради което пък германците за малко да си платят в края.

Срещата в Брюксел ще се запомни и с акта на гостуващите фенове, които обсипаха терена с фалшиви банкноти в знак на протест срещу високите цени, които домакините определиха за тях – по 100 евро за билет.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.