Атромитос Атинон – Легия Варшава 14 Август bet-bg

Двубоят между Атромитос Атинон – Легия Варшава ще се проведе на 14 август (сряда) от 19:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Доброто представяне на домакините в няколко последователни срещи напоследък в Лига Европа със сигурност повиши доверието им в квалификациите.

Коефициентът за победа на Атромитос Атинон е 3.40. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Легия Варшава е 2.15. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атромитос Атинон – Легия Варшава: Статистика Н2Н

Легия Варшава нямат загуба в последните си 5 мача.
Резултат от първият мач: Легия Варшава – Атромитос 0-0.

Атромитос Атинон – Легия Варшава: Прогноза

Можем да очакваме двубоят да завърши с по-малко от 2,5 гола и от двата отбора общо. Домакините най-вероятно ще отбележат първия гол, използвайки предимството на домакините в мислите си. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com