Атлетик Билбао – Атлетико Мадрид събота от 20ч

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Атлетик Билбао се изправя срещу Атлетико Мадрид в интригуващ сблъсък от 4-тия кръг на Ла Лига.
Мачът между двата отбора се очаква с голям интерес, тъй като те ще се срещнат на легендарния стадион „Сан Мамес“. Двубоят е насрочен за събота от 20:00 часа българско време.
Феновете могат да следят директното предаване на срещата по телевизионния канал MAX Sport 4 или чрез стрийминг платформата на bet365.
Атлетик Билбао вече успя да изживее редица емоции само за три кръга от началото на сезона. След като стартира с реми 1:1 срещу Хетафе, тимът претърпя поражение с 1:2 от Барселона, преди да постигне победа с 1:0 над Валенсия. Този последен успех донесе спокойствие на отбора на Ернесто Валверде, като благодарение на гола на Бенат Прадос в края на първото полувреме, Атлетик заема 10-ото място с четири точки.
Въпреки че направи няколко нови трансфера през лятото, сред които се откроява Алваро Джало, Атлетик запази ключовия си играч Нико Уилямс, въпреки интереса от страна на клубове като Барселона, Арсенал и Ливърпул.
Атлетико Мадрид, от своя страна, е все още непобеден в Ла Лига този сезон. Тимът на Диего Симеоне започна с реми 2:2 срещу Виляреал, постигна убедителна победа с 3:0 над Жирона, но завърши 0:0 с Еспаньол в последния си мач. Мадридчани се намират на четвърта позиция с пет точки и очакват мача с Билбао с амбиция за нов успех.bet365
През лятото „дюшекчиите“ осъществиха редица трансфери, като привлякоха играчи като Хулиан Алварес, Конър Галахър, Робин льо Норман, Александър Сьорлот, Хуан Мусо и Клеман Ленгле. Основната раздяла за Атлетико бе с Жоао Феликс, както и с други важни фигури като Саму Омородио, Алваро Мората и Чаглар Союнджу.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с кредит за залози в bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение bet365 mobile на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Championship можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg.com.

Виж коефициенти за мача от bet365 приложение. Прогнозите ни за bet365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметкаДепозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org