Арсенал – Рен четвъртък 14 Март bet365 eu

Двубоят между Арсенал – Рен ще се проведе на 14 Март (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Арсенал беше зашеметен във Франция миналата седмица като изненадващо напредващата страна на Рен ги постави на меч в първия мач на този двубой, побеждавайки ги с 3:1, за да се поставят в добра позиция за неочаквана квалификация в Лига Европа.

Коефициентът за победа на Арсенал 1.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00. Коефициентът за победа на Рен 11.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Арсенал – Рен: Двубой Статистика

Рен нямат загуба в последните си 5 мача.
Резултат от първият мач: Рен – Арсенал 3-1.
Рен са в победна серия от 3 мача.

Арсенал – Рен: Прогноза

Френската страна се доказа в своята 3-1 победа над Арсенал миналия уикенд, и те не успяха да отбележат гол само в един от последните си 12 състезателни мача. Този впечатляващ рекорд не показва никакви признаци на спад, тъй като в гостуващите им мачове те са отбелязали в 17 от 19-те си конкурентни мача.

Въпреки това Рен са запазили само четири празни мрежи в гостуващите си срещи през този сезон. Междувременно Арсенал не успя да вкара в три от домакинските си мачове през този сезон и мислим, че това може да е забавен мач.

Като се вземе предвид всичко това, подкрепяйки и двата отбора да отбележат в четвъртък, това е чудесна опция и ние ще го направим заедно с победата с 2:1 за Арсенал, което ще ги изхвърли от Лига Европа.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com