Арсенал – Наполи 11 Април bet365

Двубоят между Арсенал – Наполи ще се проведе на 11 Април (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Може би трябваше да го направят по трудния начин, но Арсенал в крайна сметка победи Рен в последния кръг, тъй като те изчерпаха удобните си победи на това място.

Коефициентът за победа на Арсенал е 2.45. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Наполи е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Арсенал – Наполи: Статистика Н2Н

Арсенал са в серия от 7 поредни домакински победи.

Арсенал – Наполи: Прогноза

От гледна точка на залаганията, „Арсенал да отбележи повече от 1.5 гола“ се откроява като много добра опция. Наполи, който не успя да отбележи срещу Залцбург и Цюрих по време на нокаут кръговете, са отбелязали средно по два гола и 2.1 очаквани гола в своите пътувания, така че Арсенал, който отбелязва средно по 2.2 гола за и 1.85 очаквани цели у дома изглеждат прилични залози.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com