Аржентина – Мексико 11 Септември bet-bg

Двубоят между Аржентина – Мексико ще се проведе на 11 септември (сряда) от 04:00 часа след полунощ в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Международната приятелска акция в сряда приветства Аржентина и Мексико на стадион Аламодом в Сан Антонио, Тексас.

Коефициентът за победа на Аржентина е 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10Залози за това Мексико да победят се приемат с коефициент 3.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аржентина – Мексико: Двубой статистика

В крайна сметка, въпреки че Аржентина почти винаги ще бъде оценена като фаворит срещу Мексико във всеки един случей, в момента няма оправдание за това, като се има предвид настоящото състояние на двете страни.

Аржентина – Мексико: Прогноза

Като имаме предвид, ние наистина подкрепяме Аржентина за Draw No Bet и смятаме, че осигурява добра стойност, що се отнася до залаганията. Мексико има огромен импулс в защитаста си и те трябва да могат да избегнат поражението в сряда. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com