Англия – Швеция жени събота 06 Юли

Двубоят между Англия – Швеция жени ще се проведе на 06 юли (събота) от 18:00 часа в среща от Световното първенство за жени 2019. Лъвиците не са имали достатъчно, за да стигнат до финала. Голяма част от същото може да се каже и за Швеция, която загуби в допълнителното време срещу холандците.

Коефициентът за победа на Англия е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Залози за това Швеция да победят се приемат с коефициент 4.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Англия – Швеция жени: Двубой статистика

Въпреки различните подходи, и Англия, и Швеция влязат в този мач след нещастните поражения.

Англия – Швеция жени: Прогноза

От гледна точка на залаганията, „Над 2.5 гола и двата отбора да отбележат” се откроява като жизнеспособна опция. Фактът, че и двата отбора влизат в тази игра без много напрежение, трябва да позволии на техните атаки да възприемат по-безгрижен подход, който трябва да доведе до по-малко заплетена, по-свободнотечаща афера. В края на краищата, преди полуфиналите, и двата отбора се представиха добре на офанзивата, тъй като те преминаха през първите два кръга на нокаут етапите средно с 2.38 и 1.6 очаквани гола. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com