Англия – Хърватия неделя 14 Юни bet365

Двубоят между Англия – Хърватия ще се проведе на 14 юни (неделя) от 16:00 часа в среща от УЕФА Евро 2020. Англия се намира в страхотна форма с пет победи от шест мача до момента във всички лиги. Хърватия също са в много добра форма без загуба в последните си шест мача до момента.

Коефициентът за победа на Англия е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75Залози за това Хърватия да победят се приемат с коефициент 4.50. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Англия – Хърватия: Двубой статистика

Англия се намира в страхотна форма с пет победи от шест мача до момента във всички лиги. Хърватия също са в много добра форма без загуба в последните си шест мача до момента.

Англия – Хърватия: Online Прогноза

Три от последните шест мача между отборите са завършили в полза на домакините. Наблюдават се и над 2.5 гола в пет от последните шест директни мача между отборите. Очакваме много интересен двубой с голове и в двете мрежи, като победата се очаква да бъде в полза на домакините.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com