Алжир – Гвинея неделя 07 Юли

Двубоят между Алжир – Гвинея ще се проведе на 07 юли (неделя) от 22:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Алжир е готов да повтори успеха си от 1990 г., когато те започнаха кампанията си в кръга на нокаут етапите на Африканската купа на нациите.

Коефициентът за победа на Алжир е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Гвинея да победят се приемат с коефициент 6.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Алжир – Гвинея: Двубой статистика

Алжир нямат загуба в последните си 9 мача.
Алжир са в победна серия от 4 мача.

Алжир – Гвинея: Прогноза

Алжир трябва да има достатъчно, за да победи Гвинея този уикенд. Зелените спечелиха с 6-0 обща в своите групови игри. Очакваме още едно впечатляващо представяне от тях в Кайро. Като се има предвид, че Гвинея е спечелила само един от последните си осем мача в Африканската купа на нациите, очакваме от тях да се борят. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com