Авеш – Фейрензе 11 Янаури bet-bg.com

Двубоят между Авеш – Фейрензе ще се проведе на 11 януари (петък) от 21:00 часа в среща Примейра Лига на Португалия. И Aves, и Feirense се борят да избегнат изпадане в края на сезона. Само една точка разделя всеки от отборите в класирането на лигата, а победата ще даде на победителя огромно предимство пред другия в битката за оцеляване.

Коефициентът за победа на Авеш е 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Фейрензе е 3.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Авеш – Фейрензе: Двубой статистика

Авеш не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Фиерензе не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Авеш.
Като домакин, Авеш не е губил от Фиерензе в последните 5 срещи помежду им.

Авеш – Фейрензе: Прогноза

Всеки път, когато тези екипи се сблъскват помежду си, винаги е имало малко цели. Последните шест победи в h2h мачовете показаха резултат от 1: 0.

Също така, сините от Фейра бяха изключени от защитниците на Авеш в последните си три мача в общо h2h, и в три от последните четири h2h игри на този стадион. Очаквайте още една нискокачествена афера тази седмица и Aves да поддържат мрежата си празна по всяка вероятност. Мачът ще има под 2.5 гола.

Мъжете на Жозе Мота са спечелили последните си три мача срещу Фейренсе и са спечелили девет мача в общия брой срещу една загуба. Очаквайте Aves да остане вярна и да отбележи победата този уикенд.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com