Абърдийн – РоПС четвъртък 11 Юли

Двубоят между Абърдийн – РоПС ще се проведе на 11 юли (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Абърдийн са изиграли общо 135 европейски мача и са спечелили Купата на победителите и Суперкупата на УЕФА в миналото, докато техните гости Ропс са изиграли само осемнадесет европейски мача.

Коефициентът за победа на Абърдийн е 1.16. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на РоПС е 11.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Абърдийн – РоПС: Статистика Н2Н

Абърдийн нямат загуба в последните си 5 мача.

Абърдийн – РоПС: Прогноза

Тези два клуба никога не са се срещали досега, но формата на двете страни се вписва в мача от четвъртък и европейският опит на всеки отбор предполага, че Aberdeen вероятно ще спечели до нула в четвъртък.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com