Футболни прогнози за днес

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Бохемиън – Брей Уондърърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Бохемиън спечелиха през април като гост на Брей Уондърърс, сега има всички предпоставки да спечелят и у дома. Домакините са в прекрасна форма и спечелиха 4 от последните си 5 официални срещи. В същото време, гостите имат едва една победа в последните си 10 двубоя. Брей Уондърърс имат почти двойно по-малко спечелени точки от противника си през сезона. Съвета на Prognozi365 e 1 (Бохемиън)

Фин Харпс – Голуей
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Гостите от Голуей Юнайтед имат много сериозно предимство в преките двубои – последните четири такива са техни. В момента, те са пети в подреждането, докато противникът им е девети. Само в рамките на този сезон вече записаха две победи. Футболната логика говори, че те трябва да спечелят. Прогноза 2.

ВПС Вааса – ФК Лахти
Финландия
Час – 19:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Трудно можем да откроим един от двата отбора. ВПС Вааса и ФК Лахти имат еднакъв точков актив, в директните двубои имат изключително равностоен баланс, а малко разлики се виждат и в моментната им форма. Като добавим и че ФК Лахти са отборът с най-много равенства в елита до този момент, шансовете да не видим победител стават много големи. Прогноза Х.

Старт – Бодьо Глимт
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Когато двата отбора се срещнаха за последно в края на миналия сезон, Бодьо Глимт унижиха противника си с 5:1. Вярно е, че, когато двубоят е на стадиона на Старт, Бодьо Глимт не се представят добре, но е време тази традиция да се промени. Старт все още нямат победа след 14 изиграни кръга. Бодьо Глимт започнаха сезона по-добре и да затвърдят впечатлението, че са по-силният отбор. Прогноза 2.

Източник:Prognozi365