Черно море нокаутираха Левски след победа с 1:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Черно море нокаутираха „сините“ след победа с 1:0 на „Тича“ в мач от 15-ия кръг на Първа лига. Така десет дни, след като Илиан Илиев и момчетата му изхвърлиха столичани от Купата на България, отново разплакаха 26-кратните шампиони на България. Единственото попадение беше дело на Жоржиньо в 22-ата минута. Този път вратарят Мартин Полачек има голяма вина за гола, който се оказа решаващ. Освен него Жерсон Кабрал също не помогна

на своя отбор, след като в рамките на две минути си изпроси два жълти картона, оставяйки Левски с десет човека в 68-ата минута.
Двата тима се излязоха един срещу друг само 10 дни след драматичната победа на „моряците“ в Купата на България. Тогава домакините изравниха в 91-ата минута за 2:2 след което бяха по-точни при изпълнението на дузпите.
Треньорът на домакините Илиан Илиев имаше проблеми с липсата на няколко титуляри. Илиас Хасани бе наказан, а Пламен Димов, Атанас Зехиров и Емил Янчев бяха контузени.
Специалистът искаше нова победа над бившия си тим, като бе направил цели седем промени в състава от загубата с 1:2 срещу Ботев (Враца). Стефан Станчев, Димов, Зехиров, Патрик Андраде, Георги Божилов, Радослав Василев и Мартин Минчев бяха заменени от Мартин Костадинов, Виктор Генев, който дебютира за „моряците“, Петър Витанов, Аристат Ндонгала, Георги Илиев, Меди Фенуш и Жоржиньо. Вратарят Благой Макенджиев, Мирослав Енчев, Уго Кононго и Васил Панайотов бяха останалите титуляри в тимовия лист. Кононго обаче получи травма на загрявката и Станчев излезе титуляр.
Славиша Стоянович върна Мартин Полачек под рамката вместо Божидар Митрев. Той бе направил още една промяна в тима от успеха с 4:1 над Ботев (Пловдив). Бразилецът Паулиньо се завърна в състава след контузия, докато Антъни Белмонт седна на пейката.
Защитата пред Полачек отново бе съставена от Милош Цветкович, Нуно Рейш, Давид Яблонски и Луи Нганиони. Давиде Мариани беше опорен халф до Кали Тиам, а Габриел Обертан, който отново бе капитан, Жерсон. Кабрал и Паулиньо действаха зад голмайстора Станислав Костов.
Първата опасност беше за „сините“, които пропуснаха да поведат в 20-ата минута, когато Кабрал стреля слабо след центриране отляво. 120 секунди след това домакините поведоха. Точен беше Жоржиньо. Основна вина за гола има Мартин Полачек, който секунди преди това хвана топката след удар от фаул и опита да намери с ръка съотборник, но топката попадна в Петър Витанов, който центрира и Жоржиньо от 10 метра прати топката в мрежата.
Попадението стресна гостите и вдъхна криле на домакините, които в следващите минути пропуснаха да удвоят. Жоржиньо стреля на сантиметри от гредата, а опасно центриране на Илиев беше спасено от Полачек.
Паулиньо, който е далеч от най-добрата си форма получи жълт картон, се подхлъзна в 33-ата минута и не успя да изравни след подаване на Кабрал. Веднага след това Костов стреля, но Генев изби.
Малко преди края на първото полувреме Тиам не успя да изравни след статично положение.
Второто полувреме започна с удар на Костов, който мина покрай гредата. „Сините“ опитаха да вземат инициативата, но не успяваха да създават голови положения. Домакините пък разчитаха на контраатаки, но трудно задържаха топката.
Сержиу Буш влезе на мястото на Мариани, за да подсили атаката, но Кабрал шокира гостите в рамките на една минута. Крилото първо си изпроси жълт картон, след като изпълни фаул преди съдийското отсъждане, а минута след това симулира за дузпа и беше пратен под душовете.
Радослав Василев замини голмайстора Жоржиньо, като веднага се опита да удвои, но изстрелът му мина встрани от вратата.
Отлично спасяване на Макенджиев спаси „моряците“ в 75-ата минута. Стражът показа добър рефлекс при удар от въздуха на Тиам. Буш също можеше да изравни в 77-ата минута, но Стефан Станчев блокира с тяло удара на румънеца.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.