Цюрих победи с 3:2 при домакинството си на Байер (Леверкузен)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Цюрих победи с 3:2 при домакинството си на Байер (Леверкузен) в двубой от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. С успеха швейцарците се изкачиха на първо място в група А, където са още Лудогорец и АЕК Ларнака. Двубоят беше белязан от два обрата, като головете за победителите отбелязаха Антонио Маркезано , Тони Домгжони и Стивън Одей, докато за гостите точен на два пъти беше Карим Белараби .

Домакините от Цюрих излязоха в схема 4-2-3-1, като на вратата застана Яник Брехер. Четримата пред него бяха капитанът Кевин Рюг, Умару Бангура, Андреас Максо и Па Модоу Ягне. Опорни халфове бяха Хекуран Криезиу и Тони Домгжони. Стивън Одей водеше атаката, като от по-задни позиции го подкрепяха Бенджамин Кололи, Антонио Маркезано и Адриан Уинтър.
Гостите от Леверкузен играха в схема 4-3-3. Лукас Храдецки пазеше на вратата, а в защита бяха Тин Йедвай, Александър Драгович, Свен Бендер и Вендел. Тримата халфове бяха Карим Белараби, капитанът Ларс Бендер и Доминик Коор. На върха на атаката беше Леон Бейли, а Кай Хавертц и Исаак Телин действаха съответно по дясното и лявото крила.
В 27-ата минута Одей се отскубна от защитата на Байер, но Храдецки излезе и изби неговия удар. В последвалите минути домакините бяха по-добрият отбор, като в 36-ата нацелиха греда след изпълнение на корнер. В 44-ата Маркезано се възползва от добър пас на Рюг и на метри от вратата откри резултата в полза на Цюрих.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.