Фенербахче постигна домакинска победа с 2:0 над Андерлехт

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Фенербахче постигна домакинска победа с 2:0 над Андерлехт в ранна среща от 4-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Головете отбелязаха Матийо Валбуена в 71-ата минута и Михаел Фрей в 74-ата, а в 79-ата Бакари от състава на гостите получи червен картон.
Първото полувреме ще се запомни единствено с напречната греда, която Требел нацели

от пряк свободен удар в 43-ата минута. Втората част предложи повече емоции. В 71-ата минута Валбуена центрира, няколко играчи от двата отбора се разминаха с топката, а тя влетя в мрежата на гостите за 1:0.
Бившият френски национал беше в основата и на втория гол за „фенерите“, дошъл само три минути след първия. Халфът отне топката от противников играч, нахлу в наказателното поле и я подаде на Фрей, за който остана само да я насочи към вратата за 2:0.В 79-ата минута Бакали от състава на белгийците си изкара втори жълт и съответно червен картон. Така за турския тим не беше трудно до края на срещата да съхрани преднината си от два гола.
С победата днес Фенербахче се утвърди на второто място в група D със 7 точки, докато Андерлехт остава на последното с една.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.