Трентино Волей (Тренто) се класира отново на финал на световното клубно първенство

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Трентино Волей (Тренто) се класира отново на финал на световното клубно първенство след 2012 година, когато спечели последната от 4-те си титли. Воденият от Анджело Лоренцети тим се наложи над руския Факел (Новий Уренгой) с 3:1 във втория полуфинал от финалната четворка на клубния Мондиал в Полша.
Така трентинци имат възможността да спечелят безпрецедентна 5-а световна клубна титла,

след като направиха това в периода 2009-2012 година. На финала Тренто ще спори за трофея срещу миналогодишния финалист – другия италиански гранд Кучине Лубе (Чивитанова), с Цветан Соколов в състава си, който по-рано днес надигра полския Асеко Ресовия (Жешув) също с 3:1 гейма. Това ще бъде едва втория финал в историята на световното клубно първенство, в който се срещат два отбора от една и съща страна. В другия подобен случай, през далечната 1992 година, финалът отново е бил изцяло италиански – Мисира (Милано) бие легендарния Сислей (Тревизо) с 3:2 гейма. Финалът между Тренто и Лубе е тази вечер (2 декември) от 21,30 часа българско време.
От друга страна това ще бъде първият път от 2012-а насам, когато няма да има руски отбор на финала на клубния Мондиал. Независимо от това момчетата на бившия селекционер на България Камило Плачи могат да бъдат много доволни от себе си, след като при дебюта си на турнира ще играят за бронзовите медали срещу домакините от Ресовия.
Двата тима започнаха равностойно в първия гейм на мача до 21:21, след което руснаците направиха 3 последователни точки. Факел се възползва от първия си геймбол и поведе след 25:22 след атака на Дмитрий Волков. Но като че ли това бе „лебедовата песен“ за руският тим. Тренто бързо наложи тотална доминация в останалите части и благодарение на играта на сръбския национал Урош Ковачевич и Лука Ветори ги спечели убедително, а с това и крайната победа с 3:1, с което се класира за финала.
Именно Ковачевич (4 аса и 67% ефективност в атака) и Ветори (2 аса и 74% ефективност в атака) станаха най-полезни за Тренто с 18 и 16 точки за победата. За тима на Факел Артур Удрис (1 ас и 59% ефективност в атака) и Дмитрий Волков (68% ефективност в атака) реализираха 18 и 17 точки.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.