Тото Волф заяви, че би искал да задържи Люис Хамилтън

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тото Волф заяви, че би искал да задържи Люис Хамилтън до края на кариерата му. Това изказване дойде в отговор на спекулации относно намек на британеца, че никога не се знае какво може да се случи.
Първата част на сезон 2018 беше обсипана със съмнения дали Люис ще предподпише със Сребърните стрели или ще потърси нов дом. В крайна сметка сделката се оказа факт, и петкратният световен шампион ще продължи

с Мерцедес поне до края на 2020. През 2021 се очакват големи промени във Формула 1, но те още не са окончателно финализирани от собствениците на спорта Либърти Медиа. По всяка вероятност британският пилот ще изчака да види накъде се насочват нещата, преди да вземе решение за своето бъдеще.
Тото Волф, разбира се, няма намерение да се разделя с най-голямата звезда в историята на отбора. „Докато ние продължаваме да предоставяме шампионски болид, а той продължава да кара както досега, то това партньорство може да продължава вечно“ сподели Волф .
„За момента е много трудно да си представя, че мога да бъда някъде другаде“ каза Хамилтън.
„Това е моето семейство, тук израснах, но пък казвах същото, когато бях в Макларън. Смятам, че една от причините да искам да се преместя, беше нуждата да покажа как мога да постигна нещо и на друго място. Аз си го знаех, но трябваше да го докажа на всички останали“.
„В момента не чувствам необходимост да бъда в друг отбор, и да спечеля титла с друг отбор, но – никога не казвай никога“.
Междувременно Хамилтън прави опити да насърчи Ф1 да инвестира в образование за млади пилоти. Според него в днешно време много деца не успяват да получат образование, защото жертват училището за сметка на пилотирането.
„Очевидно да спечелиш шампионат е велико, но надявам се да мога да работя с Жан Тод от ФИА, така че такива деца да получат образование. Дори да не си пробият път до Ф1 или да станат пилоти другаде, биха могли да станат инженери, например“.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.