Тотнъм – Лестър неделя 10 Февруари bet365 premier

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Тотнъм – Лестър от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 10 февруари (неделя) от 15:30 часа. Тотнъм се завръща в надпреварата за титлата, благодарение на чифт домакински победи над Уотфорд и Нюкасъл Юнайтед. Те са само пет точки зад лидерите Манчестър Сити и Ливърпул.

Коефициентът за победа на Тотнъм е 1.70. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Лестър е 5.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

Тотнъм – Лестър: Статистика Н2Н

Лестър не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Хари Кейн е голмайстора на Тотнъм с 14 гола. Джейми Варди има 7 гола за Лестър.
Статистиката на Тотнъм като домакин този сезон: 8-0-4.

Тотнъм – Лестър: Прогноза

Мъжете на Mauricio Pochettino грабнаха две супер важни победи без двама от главните си звезди Хари Кейн и Деле Алли в отбора. Това дуо ще пропусне и сблъсъка в неделя с Лестър. Ето защо отново очакваме Son Heung-Min да бъде доминиращата фигура на терена.

Корейският нападател беше човекът, който направи разликата последния път, вкарайки единствения гол в мача срещу Нюкасъл Юнайтед седем минути от началото на времето. Той е вторият най-добър голмайстор на отбора с 10 гола досега през сезона и подкрепяйки го да играе по всяко време е мъдра опция за залагане тук.

Що се отнася до резултата, ние ще заложим домакинска победа при 1.70 поради двете традиции на H2H, както и факта, че посетителите загубиха четири от последните пет мача в състезания.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG