Тервел Пулев обясни причините за раздялата с Борислав Бояджиев

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тервел Пулев обясни причините за раздялата с личния си треньор Борислав Бояджиев. За Пулев предстои мач за европейската титла срещу аржентинеца с италиански паспорт Леонардо Бруцезе в събота на гала-вечер в София, а по време на двубоя в „Арена Армеец“ той ще бъде воден от друг български специалист Михаил Таков.
„По повод на спекулациите относно раздялата ми с моя досегашен треньор, бих искал да внеса

категорична яснота, за да бъдат избегнати такива. Първо нека бъде ясно, че НЕ тренирам само с един треньор. Също така съм излизал в професионални мачове с други треньори в ъгъла (в Германия с Ули Вегнер и Георг Брамовски) .
Освен характерните боксови упражнения, като спаринги, лапи и т.н. ползвам специализираните услуги и на кондиционни треньори. Относно досегашния ми треньор в боксовата зала (Б. Бояджиев) , мога да кажа, че бях поканен на лагер в чужбина от щаба на световния шампион Александър Усик. По този въпрос Бояджиев каза, че „не може да дойде, защото в София губи тренировки и съответно и пари“.
Тъй като го разбирам напълно и го подкрепям в неговото израстване, реших да го освободя от ангажимента му спрямо моите тренировки. Така че той да има нужното време за целта.
За предстоящия мач на 27 октомври, ще бъда в ъгъла с един от най-добрите треньори в България – Михаил Таков. Треньор, който ме е извел във всичките ми победи на предолимпийските турнири, включително Олимпийската квалификация (Трабзон 2012), на която спечелих всички мачове, за да успея да се класирам за Лондон 2012 г. На Олимпиадата отново М. Таков беше зад мен в подготовката и на ринга. Убеден съм, че незаменими хора няма. Също така, че за да си добър професионалист, трябва първо да си добър човек“, коментира Тервел Пулев .

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.