Спартак (Москва) и Зенит не излъчиха победител – 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Спартак (Москва) и Зенит не излъчиха победител – 1:1. И двата гола паднаха до почивката. Денис Глушаков даде преднина на домакините в 13-ата минута, но в 27-ата Вилмар Бариос изравни с първия си гол за питерци.

Гостите имаха сериозни претенции за неотсъдена дузпа срещу Артьом Дзюба през първото полувреме. Руският национал постоянно беше освиркван от привържениците на бившия си клуб.

В състава на Сергей Семак нямаше никакви изненади. Атаката водеха Сардар Азмун и Артьом Дзюба, по фланговете действаха Далер Кузяев и Емилиано Ригони, а Бариос

и Кристиан Нобоа оформиха двойката опирни халфове.

За Спартак дербито беше последен шанс да се включи в битката за титлата. Тимът на Олег Кононов имаше повече време за подготовка и се надяваше да се възползва от натрупаната у съперника умора. Домакините започнаха в предни позиции с Луис Адриано, подкрепян от Александър Ташаев, Софиан Хани и Лоренсо Мелгарехо. С по-дефанзивни задачи бяха натоварени Глушаков и Роман Зобнин.

Tози път двата отбора се впуснаха в атаки от самото начало. Още в 5-ата минута Мелгарехо влезе в наказателното поле, след като лесно премина покрай Бариос, но Андрей Луньов спаси удара му.

Насърчавани от феновете си, спартаковци буквално летяха по терена. В 13-ата минута „Откритие Арена“ имаше повод да празнува. По ирония на съдбата, гола вкара ненавижданият от голяма част от привържениците Денис Глушаков. Опитният халф беше на точното място след комбинация между Хани и Ташаев, за да засече топката във вратата на Зенит – 1:0.

Зенит бързо се окопити, най-вече благодарение на Ригони.

Аржентинецът направи много интересни неща по десния фланг, а Айртон трудно с справяше с опазването му. В 22-ата минута след центриране на Ригони топката стигна до Азмун, но Зобнин веднага блокира иранеца.

Гостите изравниха в 27-ата минута с първия гол на Бариос след трансфера му от Бока Хуниорс. Отново Ригони прати топката в наказателното поле на Спартак, където първоначално изглеждаше, че няма да се стигне до нищо опасно, но Георгий Джикия прати топката на крака на Бариос и колумбиецът майсторски я насочи до гредата.

В 33-ата минута Луис Адриано стреля коварно, но Луньов се намеси. Домакините доста разчитаха на статичните положения, но бранителите на Зенит внимаваха за включванията на Джикия и Иля Кутепов. Питерци се стараеха да задържат топката по-продъжително, но до края на полувремето нямаха други голови възможности.

Мелгарехо реши да опита късмета си с удар от около 30 метра в 52-ата минута и принуди Луньов със сетни сили да избива в корнер. Малко по-късно Семак предприе интересен ход. Треньорът на Зенит смени Нобоа със Себастиан Дриуси и отборът му започна да действа доста по-атакуващо.

Точно след час игра Юрий Жирков проби и намери връхлитащия в наказателното поле Ригони, който нацели гредата. Веднага след това Мелгарехо отново стреля от далечна дистанция, но Луньов и този път спаси. Парагавецът определено нямаше ден, защото десетина минути по-късно поредният му удар не попадна в целта, а позицията беше великолепна.

Олег Шатов смени Азмун в състава на Зенит, а за Спартак се появиха Максим Глушенков и Александър Ломовицкий. В 85-ата минута Глушаков напусна и предизвика разнопосочни емоции по трибуните – имаше аплодисменти, но се чуха и освирквания.

В края никой от съперниците не искаше да рискува, а реферът Владимир Москальов раздаде няколко жълти картона.

Всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.