Сент Етиен победи с 2:1 дербито с Олимпик Марсииля

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Сент Етиен спечели с 2:1 дербито с Олимпик Марсииля. Двата тима се изправиха един срещу друг в отбожен мач от 17-ия кръг на Лига 1. Те сътвориха истински спектакъл на “Жофроа Гишар”, а основната фигура на терена бе Уахиб Хазри, който донесе успеха на домакините, вкарвайки и двата гола за своя тим. Марсилци поведоха с гол на Кевин Строотман в 16-ата минута, но Хазри обърна нещата в полза

на своя тим с попадения в 59-ата минута от дузпа и в 88-ата минута.

В 16-ата минута Флориан Товен центрира отдясно и Кевин Строотман с глава порази вратата за 0:1. След това в 28-ата минута домакините имаха претенции за дузпа за нарушение срещу Хазри, но дори и след преглеждане на ситуацията с ВАР, съдията прецени, че няма основания да посочи бялата точка.

В 54-ата минута мощен удар на Лукас Окампос бе спасен от вратаря. Две по-късно обаче събитията се пренесоха пред другата врата, където Стив Манданда препъна откъсващия се Хазри. Първоначално съдията свири засада, но впоследствие след намесата на ВАР се видя, че такава няма и този път Сент Етиен получи дузпа в своя полза, а самият Хазри реализира от бялата точка за 1:1.

Последваха нови положения и пред двете врати, като с пропуски се отличиха Флориан Тован за гостите и Уахиб Хазри за домакините. В 88-ата минута обаче именно Хазри се превърна в героя за своя тим. Той овладя на границата на наказателното поле и с бомбен удар не остави никакви шансове на Манданда, донасяйки победата с 2:1 на своя тим.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.