Реал Мадрид – Мелила 06 Декември bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Реал Мадрид – Мелила от Купа дел Рей на Испания ще се проведе на 06 декември (четвъртък) от 17:15 часа.  Реал Мадрид взе насериозно Мелила в първия кръг и в резултат на този подход дойде и победата с 0: 4 на Естадио Алварес Кларо с дебюта на Сантяго Солари на пейката.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.10. Равенството в мача е оценено с 10.00. Коефициентът за победа на Мелила е 19.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

Реал Мадрид – Мелила: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Мелила УД – Реал Мадрид 0-4.
Реал Мадрид са в серия от 3 поредни домакински победи.
Мелила УД са в серия от 3 поредни победи като гост.

Реал Мадрид – Мелила: Прогноза

Мелила работят усилено за промоция в Сегунда през следващата година. Те са пет точки преднина на върха на класирането в Група 4 с 11 победи, 3 равенства и само 1 загуба в 15 мача досега. Отборът на Луис Карион са на фантастичен рекорд  с пет поредни победи. Те допуснаха само един гол в този процес.

Лидерите на Сегунда Б Дивизия Група 4 могат да предложат много по-силна съпротива на Сантяго Бернабеу. Няма съмнение, че ще бъдат много по-мотивирани да поправят лошото впечатление от първата среща. Мадрид няма никаква причина да се притеснява и ние ще подкрепим Мелила да не губи с три или повече гола разлика като основна опция тук.

Мелила +2.5 хендикап
Реал Мадрид под 2.5 гола  bet-bg.com

Бонус Нов Клиент за спортни залози

bet365

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * бет365 | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com