ПСВ Айндховен проявява сериозен интерес към Кирил Десподов

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

ПСВ Айндховен проявява сериозен интерес към крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов. Клубът следи големия талант на “червените” от няколко месеца насам. ПСВ имаше скаут на дербито с Левски в края на септември. В него играчът записа пълни 90 минути. Човекът от Айндховен е наблюдавал именно изявите на крилото. Сега холандците са имали намерение да пратят свой скаут и на мачовете на националния отбор с Кипър и Словения, но Десподов е с контузия

и ще пропусне и двете срещи. ПСВ обаче са запознати с изявите на футболиста в предишните двубои на “лъвовете”, като той вкара дебютния си гол при 2:1 над Кипър и записа 90 минути срещу Норвегия.
Кирил се намира в добра форма, като в последните 4 мача на ЦСКА-София вкара 3 гола и добави и 1 асистенция. Той се разписа по веднъж при успехите над Локо (Пловдив) и Витоша (Бистрица).
От ПСВ планират да продължат да следят изявите на Десподов, като ще има свой съгледвач на гостуването на Лудогорец на 6 декември. Холандците ще гледат фланговия нападател и през пролетта и eвентуално може да отправят оферта за него през лятото на 2019 година.
Интерес към Десподов проявяват и още няколко клуба, сред които елитни такива от Турция и Русия. Играчът беше силно желан и от казахстанския Астана още по времето когато Станимир Стоилов беше треньор на тима.
В момента ПСВ Айндховен гази наред в Холандия, като има 12 победи от 12 мача и участва в групите на Шампионската лига. Треньор на тима е бившият халф на Барселона и Байерн (Мюнхен) Марк ван Бомел.
В същото време от ЦСКА-София обявиха, че контузита на Десподов не е тежка. Той е получил разтежение и ще почива няколко дни, след което ще се подложи на възстановителни процедури. очаква се крилото да е на разположение за гостуването на Дунав на 24 ноември и да попадне в групата.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.