Пари Сен Жермен надделя с 2:1 над Ливърпул

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Пари Сен Жермен надделя с 2:1 над Ливърпул у дома във възлов мач от Група “С” на Шампионската лига. По този начин Неймар, Килиан Мбапе и компания си отмъстиха на английския гранд за драматичното си поражение с 2:3 от него на „Анфийлд“. Тази вечер Хуан Бернат откри резултата в полза на ПСЖ с гол в 13-ата минута, а второто попадение в срещата бе дело на Неймар в 37-ата. В добавеното време на първата част Джеймс Милнър вкара гол

за Ливърпул от дузпа. Гостите така и не успяха да избегнат поражението и заемат трето място в класирането в групата преди последния шести кръг. Ливърпул е с 6 точки и през декември приема на „Анфийлд“ лидера Наполи в директен сблъсък за класиране на осминафиналите. „Партенопеите“ са първи в подреждането с 9 точки, а ПСЖ е втори с 8. В последния си мач в групата французите гостуват на аутсайдера Цървена звезда и гледат уверено към следващата фаза. Сръбският гранд е с 4 точки на последната четвърта позиция и няма шанс да продължи напред.
Звездите Анхел ди Мария, Неймар, Килиан Мбапе и Единсон Кавани започнаха в атака за тима на Томас Тухел, а Ливърпул излезе на “Парк де Пренс” с добре познатото нападателно трио Садио Мане – Роберто Фирмино – Мохамед Салах.
Пари Сен Жермен – Ливърпул+30
В началните минути парижани атакуваха вихрено вратата на Алисон. Първо Килиан Мбапе застраши вратата на мърсисайдци, а малко след това Анхел ди Мария отправи опасен удар, който бразилският страж на Ливърпул успя да парира. Малко след това пък Тиаго Силва стреля от близко разстояние с глава, но сънародникът му Алисон спаси. В тази ситуация бе отсъдена и засада, като това бе погрешно, тъй като тъкмо Тиаго Силва, за разлика от двама свои съотборници, не се намираше в непозволена от правилника позиция.
В 13-ата минута поредната опасна атака на домакините доведе до гол във вратата на Алисон. Авторът на попадението бе малко неочакван – Хуан Бернат. Той се възползва от колебливата игра на отбраната на англичаните и с удар от близко разстояние изпрати топката в долния десен ъгъл на безпомощния Алисон.
В 31-ата минута французите организираха опасна атака отляво, при която гостите оцеляха след остро центриране на Килиан Мбапе към Единсон Кавани, което все пак не доведе до гол.
В 37-ата минута резултатът стана 2:0. Домакините сътвориха брилянтна контраатака, при която Килиан Мбапе и Неймар демонстрираха светкавичната си бързина. Неймар подаде вляво към Мбапе, който центрира по земя към Кавани. Уругвайският нападател успя да отправи удар, Алисон парира, но топката попадна право в Неймар и бразилецът не сбърка от удобната позиция при добавката.
Атаките на Ливърпул не се получаваха, но в самия край на първото полувреме играчите на Юрген Клоп успяха да върнат едно попадение. В първата минута на допълнителното време опитният халф Джеймс Милнър изпълни в типичния си безупречен стил дузпа, която бе отъсдена от рефера след консултация с помощниците му. Първоначално арбитърът отсъди нарушение на границата на наказателното поле, но се видя ясно, че Анхел ди Мария е спрял непозволено откъсналия се напред Садио Мане в рамките на пеналтерията. Интересно за отбелязване е, че Милнър реализира попадение от дузпа и в мача между двата тима на „Анфийлд“.
Във втората минута на второто полувреме Маркиньос изпрати топката във вратата на гостите с глава, но попадението бе отменено заради засада. В 60-ата минута пък Роберто Фирмино можеше да изравни резултата, но бразилецът стреля в аут с глава след центриране отляво.
В 70-ата минута Алисон направи страхотно спасяване след силен удар с глава на Маркиньос след центриране от корнер и резултатът остана непроменен.
В 81-ата минута Неймар падна в наказателното поле на гостите и наставникът на ПСЖ Томас Тухел претендираше, че Вирджил ван Дайк е извършил нарушение срещу бразилеца, но реферът прецени, че холандският бранител е играл чисто.
В последните минути ПСЖ относително лесно отбиваше атаките на противника и удържа удобния за тима резултат, който го приближава до фазата на директните елиминации. Ливърпул пък загуби и трите си гостувания в групата и ще трябва да разчита на силно представяне у дома срещу Наполи.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.