МОЛ Види загубиха с 0:2 като гост на БАТЕ Борисов

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

МОЛ Види загубиха с 0:2 като гост на БАТЕ Борисов след голове на Никола Сигневич и Мирко Иванич и сериозно намалиха шансовете си да прескочат груповата фаза на Лига Европа. Такива все още има, но минават през положителен резултат срещу Челси в последния кръг и благоприятно развитие на мача между ПАОК и БАТЕ, които също разчитат да се преборят за второто място.

Победа щеше да класира МОЛ Види за 1/16-финалите още днес, но и равенството беше добре дошло за гостите. За БАТЕ нямаше друга алтернатива освен трите точки. Беларусите имаха само една победа в групата – 2:0 при визитата си в Унгария в първия кръг.
Водени от Александър Хлеб, домакините започнаха много силно и още в 3-ата минута Сигневич уцели гредата. Малко по-късно нова опастност пред вратата на МОЛ Види завърши с изчистване от самата голлиния. БАТЕ обаче продължи да атакува и заслужено поведе в средата на полувремето. Игор Стасевич центрира от корнер, а Сигневич засече топката с глава и не остави шансове на Ковачик.
Миланов показа класа в 38-ата минута, когато по чудесен начин овладя топката след пас на Шчепович и се устреми фронтално към наказателното поле, но беше препънат от Егор Филипенко. Фаула изпълни Шаболш Хущи, който стреля мощно, но Шербицки изби.
През втората част МОЛ Види се изнесе в по-предни позиции, но много трудно стигаше до удари към вратата на домакините. В същото време контрите на БАТЕ не бяха никак безопасни. Офанзивните смени с нищо не помогнаха на унгарците, които значително усложниха задачата си да се класират за 1/16-финалите.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.