Милан надви Дюделанж с 5:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Милан надви Дюделанж с 5:2 в среща от Група F на Лига Европа и се изкачи на второ място , следван от Олимпиакос. Така италианският гранд ще спори с гръцкия тим в последния мач от груповата фаза за класиране на 1/16-финалите. „Росонерите“ поведоха с гол на Патрик Кутроне в 21-ата минута. В 39-ата минута гостите от Дюделанж изравниха резултата след красив гол на Щолц, а в 49-ата минута Турпел направи вкара за пълния обрат.

Милан изравни резултата в 66-ата минута след нелеп автогол на Стелвио. В 70-ата минута удар на Чалханоолу извън наказателното поле отново даде преднина на италианския гранд. В 78-ата минута Дюделанж си вкара втори автогол, този пъти чрез Том Шнел. Само две минути по-късно Фабио Борини вкара пети гол във вратата на гостите.
На вратата на Милан застана Пепе Рейна, който е първи избор на Дженаро Гатузо в мачовете от Лига Европа. Пред него действаха Давиде Калабрия, Шимич, Сапата и Диего Лаксалт, а пред тях в халфовата линия играха Ален Халилович, Тиемуе Бакайоко, Андреа Бертолачи и Чакан Чалханоолу. В предни позиции Гонсало Игуаин си партнираха с Патрик Кутроне.
За непретенциозния тим на Дюделанж направи впечатление, че сред стартовите единадесет попадна българският футболист Едисон Йорданов.
Футболистите на Милан тръгнаха в атака още в първите минути на срещата. В 6-ата минута удар на Гонсало Игуаин премина застрашително покрай десния страничен стълб на вратата зад Бонефой. Още в следващата атака стражът трябваше да отразява силен удар на Чалханоолу. Отново вратарят спаси Дюделанж в 9-ата минута след добър фалцов изстрел на Ален Халилович.
В 21-ата Патрик Кутроне получи добро подаване с пета от Гонсало Игуаин, овладя, завъртя се добре и стреля, а стражът Бонефой не се намеси по най-добрия начин и топката влезе във вратата му. В 39-ата минута Дюделанж изравни резултата, донякъде неочаквано. При центриране от ъглов удар топката достигна до непокрития Доминик Щолц който със свиреп удар не остави никакви шансове на Пепе Рейна.
В 49-ата минута Дюделанж шокира всички на „Сан Сиро“ с втори гол във вратата на Рейна. Давид Турпел се възползва от груба грешка в защита на Кристиан Сапата и с добър удар с десния крак изведе тима си напред в резултата.
На Милан му бяха необходими 17 минути, за да изравни резултата. „Росонерите“ имаха късмета бранителят Стелвио да си вкара неспасяем автогол при центриране на Хакан Чалханоолу. В 70-ата минута Чалханоолу взриви „Сан Сиро“ със страхотен гол извън наказателното поле.
Турският национал намери топката добре след неразчетено изчистване на бранител в синьо. В 78-ата минута Том Шнел последва примера на Стелвио и си вкара атрактивен автогол в опита си да изчисти топката след центриране. Две минути по-късно Фабио Борини бе на точното място при удар на Чалханоолу, отбил се в напречната греда. Борини овладя и стреля силно, а ударът му се оплете в мрежата за пети път.
Това бе и последното по-сероизно положение пред една от двете врати и Милан се поздрави с много важен успех в груповата фаза на турнира.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.