Манчестър Юнайтед постигна изключително ценна победа с 2:1 над Ювентус

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Юнайтед постигна ценна победа с 2:1 над Ювентус в среща от група “Н” на Шампионската лига. “Червените дяволи” показаха познатия дух от близкото минало и направиха донякъде изненадващ и нелогичен обрат, за да си тръгнат с трите точки. Кристиано Роналдо даде преднина на Юве в 64-ата минута, но Хуан Мата изравни в 86-ата, а в 90-ата автогол на Алекс Сандро донесе победата на гостите. Така бе сложен край на серията

от 14 поредни мача без загуба на “бианконерите” във всички турнири от началото на сезона.
Домакините заложиха на триото Пауло Дибала, Кристиано Роналдо и Хуан Куадрадо в атака, а в средата на терена действаха Сами Кедира, Миралем Пянич и Родриго Бентанкур.
Жозе Моуриньо пък бе избрал да пусне в предни позиции Алексис Санчес, Джеси Лингард и Антони Марсиал. Пол Погба, Неманя Матич и Андер Ерера движеха играта в средата на терена.
В 10-ата минута Бентанкур стреля от границата на пеналта и след рикошет топката мина опасно близо до гредата.
В следващия четвърт час на терена бе доста спокойно. Съперниците действаха прибрано и внимателно и положенията пред двете врати липсваха.
В 28-ата минута Матич прати коварен дълъг пас зад защитата за Алексис Санчес и сантиметри не достигнаха на чилиеца да засече топката във вратата отблизо.
В 31-ата минута Сами Кедира бе изведен на стрелкова позиция, но ударът му бе твърде слаб и в ръцете на Давид де Хеа. Две минути по-късно испанският страж бе доста по-затруднен след диагонален удар на Хуан Куадрадо, но се намеси решително и опази вратата си.
В 35-ата минута Роналдо върна към точката на дузпата, където бе Кедира, германецът стреля от движение и топката се отби от гредата.
В самия край на полувремето Пол Погба реши да стреля от около 25 метра по земя, но ударът му по никакъв начин не успя да затрудни Войчех Шчесни.
Втората част започна с положение пред вратата на Шчесни. Марсиал пое топката и нахлу на скорост в наказателното поле, но ударът му премина встрани.
Само минута по-късно обаче Ювентус отново имаше малшанс, като Дибала отправи хубав изстрел от границата на пеналта и топката се отби от напречната греда.
В 64-ата минута италианците взеха преднина в мача. Роналдо получи дълъг пас зад защитата и със зрелищен удар от въздуха не остави шансове на Де Хеа за 1:0. Това бе първият му гол в Шампионската лига за този сезон.
В 67-ата минута Миралем Пянич отправи силен шут и Де Хеа трябваше да показва класа, за да опази резултата непроменен.
В 74-ата минута се стигна до поредната възможност пред вратата на гостите. След бърза контра Роналдо подаде за Куадрадо в наказателното поле, но ударът на колумбиеца бе над напречната греда.
В 77-ата минута Миралем Пянич отправи истински снаряд от дистанция, като кълбото профуча доста близо над вратата.
В 79-ата минута Юнайтед можеше да се върне в мача почти от нищото. Появилият се като смяна Маркъс Рашфорд отправи изненадващ далечен удар, който профуча до гредата.
В 86-ата минута „Червените дяволи“ се добраха до изравняавнето. Хуан Мата с прекрасно изпълнение от фаул не остави шансове на Шчесни за 1:1.
В 90-ата минута се стигна и до пълен обрат. При едно центриране от фаул се стигна до разбъркване в наказателното поле и Алекс Сандро си отбеляза автогол.
В добавеното време англичаните можеха да вкарат и трети гол. Маркъс Рашфорд излезе сам срещу Шчесни, който с крак успя да спаси удара му.
В крайна сметка трите точки отидоха на сметката на Манчестър Юнайтед и отборът вече има 7, като заема 2-ата позиция във временото класиране в групата. Юве остава начело с 9 спечелени точки до момента.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.