Лудогорец завърши 1:1 при гостуването си на АЕК Ларнака

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лудогорец намали до минимум шансовете си за прескачане на групите в Лига Европа, след като завърши 1:1 при гостуването си на АЕК Ларнака. Джоди Лукоки откри резултата в 7-ата минута, а Ларена изравни от дузпа в 25-ата минута.
Така Лудогорец имат едва една точка след три изиграни кръга и изостават на цели пет от втория Байер

(Леверкузен), който днес загуби с 2:3 от Цюрих.
Разградчани изиграха много силни първи 20 минути, в които освен гола реализираха още един, но той бе отменен поради тънка засада. Освен това Моци нацели греда, а на два пъти Кешерю провали голови атаки.
След това обаче много лошото физическо състояние, в което е отборът от началото на сезона пролича и днес. Това се отрази пагубно и в 25-ата минута българският шампион допусна колективна грешка в отбрана, завършила с голям гаф на Ренан, за да се стигне до дузпа за АЕК, реализирана от Ларена.
До края на двубоя орлите продължиха с честите си и елементарни грешки във всички фази, а над всички в този аспект бяха звездите Кешерю и Марселиньо. Двамата рядко подаваха точно на своите съотборници и може да се каже, че това бяха най-слабите им минути, откакто са в Лудогорец.
Срещата започна много добре за разградчани. В 3-ата минута Вандерсон успя да вкара топката в мрежата на домакините, но попадението бе отменено поради засада. Секунди по-късно сантиметри не достигнаха на Лукоки да изпревари Рамирез и да реализира.
Домакините продължиха да пресират дълбоко българския шампион, което им изигра лоша шега в 7-ата минута. Тогава Лудогорец изнесе великолепно топката отляво. Натанаел комбинира с Вандерсон, след което пусна брилянтно към набралия скорост Лукоки и нападателят вкара в долния ляв ъгъл – 1:0 за Лудогорец.
Веднага след изпълнението на центъра АЕК можеше да изравни, когато Тричковски излезе очи в очи с Ренан, но стражът на разградчани демонстрира отличен рефлекс и изби в корнер.
В 12-ата минута само късметът спаси кипърците от второ попадение. Моци засече с глава центриране на Вандерсон от ъглов удар, но нацели лявата греда.
В 15-ата минута Лудогорец пропила още две много добри възможности за втори гол. Първо, след грешка на домакинската отбрана, Кешерю овладя в наказателното поле и стреля в аут. В тази ситуация румънецът прояви егоизъм, тъй като трябваше да подаде на оставения непокрит Вандерсон и ако го бе сторил, това почти сигурно щеше да означава второ попадение. Секунди по-късно Кешерю взе топката от крака на Марселиньо, който можеше да отправи фронтален шут от 7-8 метра.
Така се стигна до 25-ата минута, в която орлите демонстрираха старата си слабост – лоша подредба при игра в защита. Вандерсон и Сисиньо изпуснаха противников футболист отляво след 60-метров пас. Последва центриране, което Моци не изби по най-добрия начин. Големият гаф обаче бе на Ренан, който в опита си да хване топката направи голяма глупост и се стовари нескопосано върху гърба на Тричковски. Реферът отсъди дузпа, която Ларена реализира – 1:1.
До края на полувремето футболистите на българския тим допуснаха изненадващо много грешки в защита и средата на терена, които щяха да бъдат наказани от по-класен тим, но АЕК не се възползва от тях. Най-деен в това отношение бе Марселиньо. В заключителните секунди на полувремето двата тима си размениха по един опасен удар. Първо Лукоки шутира опасно от 20 метра, но в аут, а секунди след това шут на играч от домакините бе избит от Ренан.
В началото на второто полувреме АЕК взе инициативата и не я изпусна до края на двубоя. В 52-ата минута кипърците за малко не осъществиха пълен обрат. Хавел шутира от границата на наказателното поле, но на сантиметри покрай левия страничен стълб.
В 64-ата минута пред домакините се откри нов шанс, но за късмет на българския отбор Тричковски стреля от 3 метра с глава в аут.
В 83-ата минута АЕК изпусна поредно положение. След центриране отдясно и разбъркване в наказателното поле топката стигна до Тете, нападателят шутира от въздуха, но на сантиметри над напречната греда.
Така срещата приключи при самоубийственото 1:1, тъй като само победителят щеше да запази добри шансове за излизане от групата. След три изиграни мача лидер в нея е Цюрих с пълен актив от 9 точки, а втори е Байер (Леверкузен) с три по-малко от швейцарците.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.