Катлийн Вайс подписа за една година с Марица (Пловдив)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Катлийн Вайс, двукратна европейска вицешампионка с националния отбор на Германия, подписа за една година с Марица (Пловдив) и ще играе за българския волейболен шампион в битките от Шампионската лига и Националната волейболна лига . Именитата 34-годишна състезателка вече пристигна в Пловдив и се очаква да направи своя дебют за Жълто-сините още утре в мача им с гостуващия Славия (София).

През последните четири сезона Вайс неизменно играе в груповата фаза на Шампионската лига, като пристига в Града под тепетата от първенеца на Чехия АГЕЛ (Простейов). Тя стартира волейболната си кариера през 1993 година в родния си град в школата на Шверинер (Шверин). Освен в първенствата на Германия и Чехия, Вайс играе още в елитни отбори от Полша, Италия, Азербайджан и Холандия.Германската плеймейкърка печели шампионските титли и националните купи в Германия, Холандия и Чехия. Триумфира и със суперкупата на Холандия. В Италия стига до финал за купата. През сезон 2006-2007 с Шверинер печели бронзов медал от тогавашния втори по сила европейски клубен турнир за Купата на топ отборите.
От 2003 година Катлийн Вайс е част от женския национален отбор на Германия, с който печели сребърни медали от Европейските първенства през 2011 и 2013 година, бронзов медал от Световното Гран При през 2009 година и злато от Европейската лига през 2013 година. Има над 300 изиграни мача за бундестима, като 30 от тях са на световни първенства. Преди това, с девическия национален отбор на страната си печели злато от Европейския младежки олимпийски фестивал през 2001 година. Същата година е обявена и за най-добър разпределител на Европейското първенство до 18 години.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.