Дижон – ПСЖ вторник 12 Март bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Дижон – ПСЖ от Лига 1 на Франция ще се проведе на 12 март (вторник) от 20:00 часа. Махмурлукът от Шампионската лига беше труден и дълъг за ПСЖ, тъй като им бе даден уикенд да размишляват над своите разочарования и съжаления. Тяхното пътуване до Нант беше отложено, така че този мач ще бъде връщането им на терена след сблъсъка с Ман Юнайтед.

Коефициентът за победа на Дижон е 13.00. Равенството в мача е оценено с 7.00. Коефициентът за победа на ПСЖ е 1.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дижон – ПСЖ: Статистика Н2Н

Дижон не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Статистиката на Пари Сен Жермен като гост този сезон: 9-2-1.
Пари Сен Жермен са в серия от 4 поредни победи като гост.

Дижон – ПСЖ: Прогноза

Дижон определено се справя по-добре у дома, отколкото като гост, но само с две победи в последните си девет часа в Stade Gaston-Gérard все още не са големи. ПСЖ спечелиха седем от последните си осем гостувания и с тях запазиха мрежата си празна в последните си седем домашни мача.

Дижон вкара през уикенда, но като цяло беше доста напред, така че не очакваме фойерверки от техните нападатели срещу Париж. Въпреки, че PSG загуби срещу Манчестър Юнайтед, те доминираха в играта и се съмняваме, че ще пропуснат същия брой шансове, които направиха, когато искаха да потвърдят своето господство в света. Ние подкрепяме удобна победа с 3:0 за PSG.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuerBET-BG com

 

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com