Виктория Пилзен надделяха над ЦСКА (Москва) с 2:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тимът на Виктория Пилзен изненада като гост ЦСКА (Москва) в мач от 5-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. В мач от Група “G” чехите направиха обрат в Москва и надделяха над “армейците” с 2:1. Никола Влашич изведе руснаците напред в резултата още в 10-ата минута от дузпа, а после в главно действащо лице се превърна бившият халф на Левски Роман Прохазка. Словакът първо пропусна дузпа в края на първата част,

но в 56-ата минута изравни резултата с хубав гол и даде начало на обрата. Лукаш Хейда реализира второто попадение за Виктория Пилзен в 81-ата минута.
За чехите това бе първа победа в групата, като те се изравниха по точки с днешния си съперник. Двата тима имат по 4 точки, а Реал Мадрид и Рома официално се класираха за фазата на директните елиминации, тъй като са с по 9 точки преди двубоя помежду си на “Олимпико”.
В 9-ата минута реферът прецени, че Милан Петержела е спрял непозволено Георгий Шенников и отсъди дузпа, а с безпощадно изпълнение Никола Влашич опъна мрежата зад Алес Хрушка – 1:0.
В 15-ата минута Шенников отново застраши вратата на чехите, този път стреляйки с глава, но левият халф-бек изпрати топката в аут. Малко след това Иван Обляков тества Хрушка, но стражът на гостите внимаваше и парира изстрела на нападателя на “армейците”. После пък Влашич стреля неточно от доста добра позиция, а в 27-ата минута Шенников направи голям пропуск и резултатът остана 1:0.
Постепенно гостите поизравниха играта и дори имаха златен шанс за 1:1, но Роман Прохазка го пропиля. В 44-ата минута халфът пропусна дузпа, която бе отсъдена за нарушение на Шенников срещу Радим Ржезник в наказателното поле на домакините. Стражът Игор Акинфеев отгатна посоката на удара на Прохазка и отрази шута, който не бе на добро ниво.
В 56-ата минута Прохазка се реабилитира за грешката си по-рано и изравни резултата. Словакът изпрати топката с майстроски удар в горния ляв ъгъл на Акинфеев и този път стражът на московчани бе безпомощен.
Малко след това включилият се в игра от началото на втората част за ЦСКА (Москва) Дмитрий Ефремов имаше възможност да вкара втори гол за домакините, но стреля много неточно от добра позиция.
В 81-ата минута гостите изпълниха ъглов удар, топката бе центрирана към Лукаш Хейда и той с глава я изпрати във вратата на домакините. Това се оказа решаващо и чешкият тим грабна трите точки, а ЦСКА (Москва) загуби шансове да продължи напред.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.