България се изкачи в трета урна за Евро 2020

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

България се изкачи в трета урна за жребия на квалификациите за Евро 2020, който ще се тегли 2 декември.
Това стана ясно след изиграването на двубоите от нашата Лига “С” тази вечер. В група 1 Шотландия надви Израел с 3:2 и спечели потока си. Същото стори и Сърбия срещу Литва в своята група 4, а Румъния остана на второ място въпреки победата като гост над Черна гора.

Така България ще се размине в жребия с отборите на Словакия, Турция, Ейре, Северна Ирландия, Шотландия, Сърбия, Норвегия, Израел, Унгария, които също са в трета урна.
Първа урна
Белгия, Хърватия, Англия, Франция, Холандия, Италия, Португалия, Испания, Швейцария, Полша.
Втора урна

Германия, Исландия, Босна и Херцеговина, Украйна, Дания, Русия, Австрия, Уелс, Чехия, Швеция.

Трета урна
Словакия, Турция, Ейре, Северна Ирландия, Норвегия, Сърбия, Финландия, Шотландия, Израел, БЪЛГАРИЯ

Четвърта урна
Албания, Кипър, Естония, Грузия, Гърция, Литва, Черна гора, Словения, Унгария, Румъния.

Пета урна

Армения, Азербайджан, Беларус, Гибралтар, Казахстан, Косово, Люксембург, Македония, Молдова, Фарьорски острови.
Шеста урна

Андора, Латвия, Лихтенщайн, Сан Марино, Малта.

Като най-добър отбор от завършилите втори в Лига “С”, българският тим може да участва в плейофите за европейското, ако някои от победителите в нашата Лига “С” се класира през квалификациите.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига. Италия Серия АВисша лигаЛа ЛигаЛига 1 ФранцияРуска Премиер ЛигаСАЩ Висша лигаБундеслигаЛига ЕвропаЧемпиъншип. bet365 euro 2021Турска СуперлигаБГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залозикоефициентикласиранерезултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.