Ботев (Пловдив) надигра с 2:0 Септември

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ботев (Пловдив) надигра с 2:0 Септември в мач от 15-ия кръг на Първа лига. Резултата откри Васил Шопов в 89-ата минута, а в 94-ата 17-годишният талант Иван Василев увенча дебюта си с гол, който затвърди трудната победа на канарчетата.
Секунди преди второто попадение Антонио Вутов изпусна дузпа, отсъдена за игра с ръка

на Стилиян Николов, за което футболистът на Септември получи директен червен картон.
Като цяло канарчетата имаха предимство през първата част, но така и не успяха да стигнат до чисто голово положение. Най-опасната ситуация за първото полувреме бе шут на Тодор Неделев от границата на наказателното поле в 45-ата минута, който излезе в аут.
Преди това двата тима си размениха само по един шут по посока на вратите, които не вещаеха никаква опасност, а и излязоха в аут.
След почивката Ботев увеличи темпото и особено към края на срещата наложи тотална доминация.
Пет минути след почивката канарчетата като по чудо не откриха резултата при най-чистото положение в мача до този момент. Перейра центрира отлично отдясно към непокрития Стивън Петков, но таранът на пловдивчани шутира над вратата от 7-8 метра. В 52-ата минута дойде и първият точен удар по посока на една от двете врати. Негов автор стана Антонио Вутов, но Янко Георгиев без проблем улови. Само 180 секунди по-късно нов шут, този път на Стивън Петков, пак попадна в ръцете на гостуващия страж.
В 67-ата минута Септември за малко не поведе при първата си по-добра атака. Байду изведе Будинов, таранът върна към свой съотборник, който шутира. Ударът рикошира в крак на бранител и се получи като пас към непокрития Байду. Той стреля без забавяне, но на сантиметри покрай лявата греда.
В 79-ата минута Кайзер демонстрира отличен рефлекс, избивайки топката, която се бе насочила под гредата след коварен рикошет при центриране на Русев. Канарчетата отговориха с пропуск на Стивън Петков в същата минута. Таранът стреля с глава, но покрай вратата. В 82-ата минута и Пиргов се озова на добра позиция след центриране на Неделев от фаул, но ударът му от малък ъгъл не намери целта.
В 85-ата минута Шопов върна към Балтанов, който шутира от 7-8 метра, но на сантиметри покрай десния страничен стълб.
Домакинският натиск през втората част даде резултат чак в 89-ата минута, когато резервата Васил Шопов вкара на празна след пас на Неделев.
След изпълнение на центъра Септември опита да притисне своя противник, но се оголи в защита. Това позволи на пловдивчани да организират няколко контраатаки. Една от тях завърши с шут на Васил Шопов, който се спря в ръката на намиращия се пред голлинията Стилиян Николов и съдията Георги Иванов отсъди дузпа. Бранителят получи директен червен картон, въпреки че се опита да прибере своята ръка и нямаше умисъл в неговите действия.
С изпълненито на 11-метровия наказателен удар се нагърби Антонио Вутов, но Георгиев спаси шута на нападателя. Топката обаче бе овладяна от канарчетата, които разиграха и в крайна сметка отбелязаха втори гол след изстрел на появилия се малко по-рано на терена Иван Василев, който със сигурност няма да забрави своя дебют за представителния тим.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.