Бостън Ред Сокс стана шампион в Източната дивизия на Американската лига в МЛБ

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Бостън Ред Сокс стана шампион в Източната дивизия на Американската лига в МЛБ за трета поредна година и общо за 10-и път в клубната история. Добавената стойност този сезон е, че триумфът бе подпечатан не къде да е, а на терена на вечния съперник Ню Йорк Янкис.
„Червените чорапи“

имаха нужда от една победа в тройната серия в Бронкс, за да узаконят предизвестената си титла, и успяха да я постигнат в последния трети двубой тази нощ. Гостите се наложиха с 11:6 на ст. „Янки“ и отвориха шампанското директно в тила на врага.
„Телефонът ми полудява. Имах много приятели на трибуните тази вечер и знам, че това означава много за тях. Всеки път, когато печелим, някой у дома е щастлив. Гордея се с това“, сподели мениджърът на Ред Сокс Алекс Кора. Той посвети успеха на родината си Пуерто Рико, отбелязваща една година от преминаването на опустошителния ураган Мария, отнел живота на над 3000 души и нанесъл щети за над $8 млрд. на карибския остров.
Кандидат №1 за MVP в Американската лига този сезон Муки Бетс поведе Бостън, като батира 4 от 5 с двоен хит, троен хоумрън и общо 5 RBI. По една точка за решаващата победа вкараха Джей Ди Мартинес, Ксандер Богартс, Брок Холт и Джаки Брадли-младши.
Нито един от стартиращите питчери нямаше пряко отношение към развръзката, след като и Масахиро Танака (Ню Йорк), и Едуардо Родригес (Бостън) напуснаха игра преди края на 5-ия ининг. Стивън Райт (W 3-1) получи победата, след като хвърля от 5-ия до 7-ия, а Чад Грийн (BS 4, L 8-3) пое загубата с една-единствена защита в 6-ия.
Слабо утешение за домакините беше хоумрънът на Люк Войт във 2-рия ининг, с който беше поставен нов рекорд в МЛБ. За първия бейзмен това беше 10-и удар над оградата с униформата на „янките“ този сезон и така нюйоркчани станаха първият отбор в историята на Висшата лига с 12 различни играчи с двуцифрен брой хоумръни в едно първенство.
„Единственият позитив от този мач – коментира Войт. – Това е твоят най-голям съперник и не искаш да виждаш как той идва тук и пръска с шампанско на твоя терен. Само че те го направиха и трябва да им отдадем заслуженото. Те са добър отбор. Дано се срещнем отново по-нататък по пътя.“
Двата тима имат още една серия помежду си до края на шампионата – три мача на ст. „Фенуей Парк“ в Бостън в последните три дни от редовния сезон (28-30 септември). След това е твърде възможно Ред Сокс и Янкис да се изправят един срещу друг в първия кръг на плейофите, стига нюйоркчани да спечелят очертаващата се „уайлд кард“ елиминация срещу Оукланд Атлетикс.
Пред Бостън (104-49) има и още едно предизвикателство до края на сезона. Ако спечели само два от оставащите си общо 9 мача, тимът на Алекс Кора ще стане най-успешният в клубната история. Настоящият рекорд за най-много победи в един сезон е поставен през далечната 1912 г. – 105-47.
ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 19 СЕПТЕМВРИ:

Американска лига

Оукланд Атлетикс – Лос Анджелис Ейнджълс 21:3
Торонто Блу Джейс – Тампа Бей Рейс 9:8
Детройт Тайгърс – Канзас Сити Роялс 11:8
Кливланд Индиънс – Чикаго Уайт Сокс 4:5 (11 ининга)

Национална лига

Вашингтон Нешънълс – Ню Йорк Метс 4:5 (10 ининга)
Маями Марлинс – Синсинати Редс 2:4
Атланта Брейвс – Филаделфия Филис 8:3

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.