Борусия (Дортмунд) пребори Байерн (Мюнхен) с 3:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Борусия (Дортмунд) пребори Байерн (Мюнхен) с 3:2 и вече няма как да избяга от етикета „фаворит“ за титлата, независимо че е изминала само 1/3 от шампионата. С този успех „жълто-черните“ дръпнаха със 7 точки пред баварците след 11 кръга. Между двата тима се намира Борусия (Мьонхенгладбах), който е с 4 точки зад вестфалци. Роберт Левандовски (26′, 52′) на два пъти извеждаше мюнхенци напред, но Марко Ройс изравняваше,

а Пако Алкасер донесе триумфа на своите.
Освен това историята сочи, че никога досега Байерн не е успявал да компенсира такова изоставане на такъв етап от първенството. Сега предстои пауза и не е изключено да станем свидетели на треньорска смяна в редиците на баварците, независимо че ръководството твърди, че вярва в способностите на Нико Ковач.
Тази вечер неговият отбор изнесе отлично първо полувреме, в което максимално ограничи съперника, но след това се срина и инкасира три гола.
“Жълто-черните” излязоха с Джейдън Санчо, Марио Гьотце, Якоб Бруун Ларсен и Марко Ройс, от които се очакваше да поставят гостите под напрежение, а на пейката бяха оставени Томас Дилейни, Кристиан Пулисик и Пако Алкасер, които правят много силна кампания досега. Титулярният вратар Роман Бюрки беше аут заради травма и беше заменен от Марвин Хитц.
Ковач заложи на неубедителния в последно време Франк Рибери, след като Ариен Робен беше аут заради контузия. С леки проблеми е Хамес Родригес и затова си остана сред резервите, а титуляр вместо него беше Леон Горетцка. В центъра на защитата започнаха Матс Хумелс и Жером Боатенг, а Никлас Зюле и Ренато Санчес получиха шанс по-късно в двубоя.
Мачът започна с натиск на мюнхенци, които не позволиха на съперника да напусне половината си в първите пет минути. Дортмунд обаче отговори с контраатака в 10-ата минута, при която Ройс излезе сам срещу Мануел Нойер, но вратарят спаси.
В ответната атака Левандовски се озова на земята и поиска нарушение точно на границата на наказателното поле, но реферът не видя основания за такова.
Видно беше, че контраатаката ще е оръжието на вестфалци и в 15-ата минута при нова такава за малко топката да стигне до Санчо, който най-вероятно щеше да вкара.
Атаките се редяха една след друга, но баварците нападаха основно по лявото крило, където създаваха доста проблеми за домакините. Така в 24-ата минута Франк Рибери нямаше как да бъде спрян, но за радост на Борусия нямаше кой да засече подаването му.
В следващия случай обаче нищо не можеше да спаси „жълто-черните“. Гнабри центрира към Левандовски и бившият нападател на домакините не даде шанс на Хитц – 1:0 за Байерн.
В 33-ата минута Рибери шутира с левия крак по диагонала, но стражът на Дортмунд отрази.
И след като Борусия тотално загуби битката в центъра през първата част, Люсиен Фавър реши да заложи на Махмуд Дахуд, който се появи на мястото на Вайгъл.
И на домакините бяха нужни само три минути, за да се върнат в мача. Ройс нахлу в наказателното поле и близо до аутлинията беше фаулиран от Нойер, за което съдията отсъди дузпа. Капитанът беше безгрешен от 11-те метра и резултатът беше изравнен – 1:1.
Нямаше обаче време за особена радост сред домакините, защото в 52-ата Левандовски пак реализира – 2:1 за Байерн.
Ройс беше на крачка от ново изравняване в 59-ата минута, когато пак се оказа очи в очи с Нойер, стреля покрай него, но в последния момент Йошуа Кимих успя да избие с тяло.
Тук Фавър заложи и на Алкасер на мястото на Гьотце. И испанецът можеше да реализира в 62-ата минута, когато Санчо се възползва от грешка на Хумелс и подаде на своя съотборник, но незнайно как той пропусна, а след него веднага това стори и Бруун Ларсен.
Още три минути и нов голям шанс пред Борусия. Този път пак Ройс се размина с попадението.
Нико Ковач беше забелязал, че Хумелс изнемогва и го замени със Зюле.
И все пак в 67-ата Ройс се реваншира с втори гол – 2:2, след като атрактивно засече подаване отдясно.
Дортмунд дори стигна до преднина в 73-ата минута, когато Алкасер излезе сам срещу Нойер и хладнокръвно го прехвърли за 3:2.
Бързите футболисти в жълто постоянно тормозеха гостите, които пък заложиха на центрирания в наказателното поле, за което там вече се беше появил и Сандро Вагнер. На моменти атаките на Байерн бяха хаотични, но хубава такава в добавеното време завърши с прекрсен гол на Левандовски, който обаче правилно не беше зачетен заради засада.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.