Борнемут – Нюкасъл събота 16 Март bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Борнемут – Нюкасъл от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 16 март (събота) от 17:00 часа. Борнемут е имал полюсно представяне през този сезон, а победата с 2:0 над Хъдърсфийлд миналия уикенд е свидетелство, че те започват още един подем от дълбините на лошата форма.

Коефициентът за победа на Борнемут е 2.10. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Нюкасъл е 3.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борнемут – Нюкасъл: Статистика Н2Н

Калъм Уилсън е голмайстора на Борнемут с 11 гола. Рондон има 8 гола за Нюкасъл.
Джеферсон Лерма има повече жълти картони (10) от всеки друг играч на Борнемут. Фабиан Шар е с 10 за Нюкасъл.
Мачове от миналия сезон: 2-2 (Борнемут домакин) и 0-1 (Нюкасъл домакин).

Борнемут – Нюкасъл: Прогноза

Борнмут е много добра страна в атака. Черешите са отбелязали резултат във всичките си мачове, с изключение на два, и са получили два или повече гола в девет от тези 15 мача. Те са изправени пред страната от Нюкасъл, които са допуснали два или повече голове в три от последните си шест мача, така че подкрепата на Борнемут да отбележат над 1.5 голове изглежда страхотно, заедно с 2-1 предсказване на точния резултат.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com