Байерн (Мюнхен) разгроми с 5:1 Бенфика

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) разгроми с 5:1 Бенфика и даде признаци за излизане от кризата, в която се намира в последните седмици. Срещу аутсайдера в групата Бенфика баварците показаха голяма част от офанзивната си мощ.
Ариен Робен даде тон за головата фиеста с два гола в първия половин час, два пъти се разписа и Роберт Левандовски, а точна спора сложи Франк Рибери. Почетното попадение за гостите от Португалия

беше дело на резервата Жедсон Фернандеш при 0:3 в началото на втората част.
Байерн нямаше сериозни проблеми в Лисабон в първия кръг и спечели с 2:0 след голове на Левандовски и Ренато Санчес. Португалският национал обаче остана на пейката срещу бившия си клуб, който по традиция играе много трудно на германска земя. От 23 гостувания в Германия Бенфика има едва две победи. Освен това, „орлите“ спечелиха само една от последните си 12 визити в Шампионската лига преди днес.
Баварците щяха да се класират и при равенство, но след поредицата от разочароващи резултати, особено в Мюнхен, публиката очакваше изразителна победа. Ръководството на клуба подкрепи Нико Ковач дори след издънката срещу Фортуна (Дюселдорф) през уикенда, когато Байерн изпусна аванс от два гола и изостана на 9 точки от лидера в Бундеслигата Борусия (Дортмунд). Хърватският специалист обаче знаеше, че не може да си позволи повече подобни грешни стъпки, ако иска да запази поста си.
Освен трайно контузените Кингсли Коман, Корентен Толисо, Хамес Родригес и Тиаго Алкантара, Ковач не можеше да разчита на Серж Гнабри и Матс Хумелс. Йошуа Кимих беше преместен в средата на терена, където действаше заедно с Леон Горетцка и Томас Мюлер. Защитата пред Мануел Нойер оформиха Рафиня, Жером Ботаенг, Никлас Зюле и Дейвид Алаба, а в предни позиции започна добре познатото трио Рибери – Робен – Левандовски.
Старши треньорът на Бенфика Руи Витория трябваше да сглобява състава си без наказания Жардел и контузения Едуардо Салвио. Витория се върна към предпочитаната от него схема 4-3-3, с Жонас Гутиерес, Рафа Силва и Франко Черви в атака. Габриел беше предпочетен пред Жедсон в халфовата линия.
Байерн наложи високо темпо в началото и опита да притисне гостите с постоянни атаки по крилата. Робен беше много активен и негово опасно центриране в 3-ата минута отиваше към връхлитащия Левандовски, но защитник на Бенфика изчисти.В 13-ата минута Робен се измъкна между трима бранители на Бенфика, а след това с перфектен удар в далечния ъгъл прониза Одисеас Влаходимос.
В 23-ата минута Левандовски стреля опасно, но Влаходимос изби над гредата. В 27-ата гостите отвърнаха с хубав пробив на Пици, който центрира към Жонас, но перфектен шпагат на Алаба спаси Байерн. След корнера Конти скочи най-високо и отправи удар с глава в аут.
Байерн поведе с 2:0 в 30-ата минута, а точен отново беше Ариен Робен. Перфектен пас на Мюлер намери ветерана на удобна позиция, той прецени внимателно ситуацията и с прецизен удар до гредата удвои аванс на домакините. В 36-ата Робен върна жеста на Мюлер, който нанесе хубав удар с глава, но Влаходимос изби. След изпълнението на корнера от Кимих Левандовски надскочи бранителите в бяло и заби трети гол за Байерн. Попадението беше под №50 за поляка в Шампионската лига в 77 мача.
Бенфика имаше своите шансове, включително в края на полувремето, когато Алмейда стреля неточно след грешка на Алаба. Появилият се на почивката Жедсон Фернандеш обаче върна едно попадение с първото си докосване до топката. Младокът влезе на мястото на Пици и още в 46-ата минута наказа Нойер след двойно подаване с Жонас.
Ответната реакция дойде на мига. Влаходимос спаси удар на Рибери, но след корнера Левандовски се разписа за 4:1. Голът беше абсолютно копие на третия, като отново Кимих центрира, а Лева беше точен с глава.
Оттук до края срещата се доиграваше. Домакините обаче стигнаха до още един гол, дело на Рибери. Французинът заслужи да види името си сред голмайсторите и в 76-ата минута прати топката в мрежата след асистенция на Алаба.
В 81-ата минута младата надежда Уйонг Жеонг замени Томас Мюлер и записа официален дебют за баварците.
Байерн вече има 10 мача срещу Бенфика в евротурнирите и балансът е 7 победи и 3 равенства, при голова разлика 26:7. В последния кръг баварците и Аякс ще определят в пряк двубой на „Амстердам Арена“ победителя в групата. Холандците се нуждаят от задължителен успех, докато Байерн ще е първи и при равенство.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.