Анди Пийч с Hole in one по време на голф турнир Pirin Spring & Philipoff Golf Cup 2017

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Изпълнен с късмет и положителни емоции бе 21-ви Октомври за Анди Пийч. Той отбеляза желания от всеки голфър удар – Hole in One. Попадението се случи по време на голф турнир Pirin Spring & Philipoff Golf Cup в Пирин Голф и Кънтри Клуб, на 15-та дупка на шампионското голф игрище Иън Ууснам,

а късметлийската топка ще бъде поставена на почетното табло в Клубната сграда.

Близо 50 голф участника премериха сили за наградите на минерална вода ‘’Пирин Спринг’’ и професионално фото и видео заснемане ‘’Филипов Ентъртейнмънт’’. Освен с много емоции, турнирът бе съпътстван с топло и слънчево време през целия ден.

В дивизия А, с хендикапи до 14.0, първото място без конкуренция завоюва Иво Димитров с 38 нетни точки, следван от Пламен Мицански с 35 точки, а третото място бе спечелено от миналогодишния първенец, Стивън Плац, отново с 35 точки.

В дивизия Б, с хендикапи от 15 до 28, първи отново без конкуренция с 37 нетни точки, стана Георги Харизанов, а негови подгласници с еднакъв резултат от 31 точки станаха, Илия Кирчев и Ивайло Филипов.

Спонсорите бяха предвидили и две специални награди – за най-дълъг първоначален удар на 11-та дупка и първоначален удар, попаднал най-близо до пин позицията на 15-та дупка. Наградата за Най-дълъг удар, спечели Олег Чернев, а Най-близо до дупката, но всъщност Hole in One направи Анди Пийч с невероятен късмет.

Наградите бяха връчени от Емил Филипов и Николай Симеонов – собственици на Филипов Ентъртейнмънт. Спонсорите, бяха подготвили много награди за победителите, които включваха фотосесии и ваучери за услугите на Филипов Ентъртейнмънт и предметни награди от Пирин Спринг. Емил Филипов благодари на всички участници и ги поздрави за добрата игра и приятелска обстановка.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Голф само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.