Шефилд Юнайтед – Шефилд Уензди петък 9 ноември

Двубоят Шефилд Юнайтед – Шефилд Уензди от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 9 ноември (петък) от 21:45 часа.  Шефилд Юнайтед се борят за върха тази година и това е повече от очевидно. Остриетата играят добре въпреки че загубиха място си в последния кръг.

Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед е 1.53. Равенството в мача е оценено с 4.33.  Коефициентът за победа на Шефилд Уензди е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шефилд Юнайтед – Шефилд Уензди: Статистика Н2Н

Статистиката на Шефилд Ютд като домакин този сезон: 5-2-1.
Шефилд Ютд не са губили в последните 7 свои домакинства.
Като домакин, Шефилд Ютд не е губил от Шефилд У в последните 3 срещи помежду им.

Прогноза

Юнайтед е безмилостен у дома. Това може да е дерби, но така като нещата стоят, Уензди едва ли могат да се противопоставят на своите домакини. Коефициентите за победа на домакина не са толкова завладяващи обаче. Остриетата ще търсят кръв. Като се има предвид, че  отборите често постигат високи резултати, можем да подкрепим и над 2.5 гола.

Юнайтед -1.5AH
Над 2.5 гола

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. За нови клиенти има специален 100% бонус за първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email изпращат бонус код, който се активира през сайта на bet365.com. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com