Брайтън разкри за случай на коронавирус в отбора

Брайтън разкри за случай на коронавирус в отбора. Със заболяването е диагностициран един от футболистите, но изпълнителният директор Пол Барбър отказа да разкрие името му. Няколко играчи са имали оплаквания и трима от тях са били тествани, но само на единия от тях пробата е положителна.

Треньорът Греъм Потър призна, че и съпругата му се оплаква от характерните за COVID-19 болежки, заради което цялото семейство се е изолирало.

Вчера от Брайтън обявиха, че ще подарят

най-малко 1000 билета за мачовете на отбора през следващия сезон на служителите на Националната здравна служба на Англия и на техните семейства. Така клубът иска да се отблагодари на лекарите за приноса им в борбата срещу пандемията на коронавирус.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код. Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.Футболни прогнози от 365prognozi.com

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от 365prognozi.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.